Actueel

In Familiepark Drievliet

Happy Halloween in Drievliet

Spookhuis 006 600x450


Tijdens de herfstvakantie is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloween markt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaren kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken kan zich gratis als griezel laten schminken. Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s. Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor de wat oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven.
In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.

Duizenden jaren geleden vierden de Kelten op 31 oktober oudejaarsavond. Zij geloofden dat die avond de geesten van de overledenen hun vroegere woonplaatsen bezochten. Dat is de reden waarom de dorpelingen vreemde kleren aandeden om zich onherkenbaar te maken en de geesten af te schrikken.

Happy Halloween vieren wij van 20 t/m 28 oktober (geen Happy Halloween op 13, 14 en 17 oktober).

Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie geopend op 13 en 14 oktober, 17 oktober en dagelijks van 20 t/m 28 oktober. Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag. De toegangsprijs bedraagt € 23,50 p.p. (online € 21,50 p.p.) en kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang.