Actueel

In Familiepark Drievliet

Nieuwe attractie in Drievliet: SPRAY PARK

SPRAY PARK!

Familiepark Drievliet heeft onlangs het nieuwe Spray Park in gebruik genomen. Het is een interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen geplaatst op een waterdoorlatende vloer. Zo zijn er voor de allerkleinsten o.a. een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. De grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met de tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. Het duizend vierkante meter grote Spray Park is zeker op zonnige dagen een welkome toevoeging op het attractie aanbod van Familiepark Drievliet, maar door de grote variatie aan waterspeelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersomstandigheden minder zijn.

Spraypark 003 800x500

 

Spraypark 002 800x533

Spraypark 001 800x387

The Curse of Skull Rock
In het filmtheater 'CineMagic 5D' presenteert Drievliet dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock. Voel het gespetter van de zee, het schommelen van het piatenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb aan boord van zijn ruige schip op zoek in de bruisende oceaan naar de legendarische schat van Skull Rock.
Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur. Onderga de sentsatie van de dynamische stoel die synchroon beweegt met het haarscherpe digitale beeld op het scherm. Ervaar het prachtige geluid en de vele speciale effecten.