Parkeren

Parkeren voor auto of motor € 7,50.

Op onze parkeerplaats gelden dezelfde regels als op de openbare weg. Teneinde storingen in het verkeer te voorkomen, dienen de aanwijzingen van onze parkeerwachters opgevolgd te worden. U dient uw auto/motor te parkeren op de uw toegewezen plek.

Mocht u de verkeersregels en/of aanwijzingen niet of slecht opvolgen, dan zijn wij gerechtigd uw auto op uw risico en op uw kosten van de parkeerplaats te verwijderen. Wilt u er voor zorgen dat uw auto goed is afgesloten en dat u geen kostbare goederen in uw auto laat liggen!

Voor schade aan uw auto door diefstal, vernieling, aanrijding of anderszins, zijn wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk. Dit geldt ook voor eventuele buitengewone gebeurtenissen zoals brand, explosie of extreme weersinvloeden (storm, hagel etc.).

Bij schade aan uw auto veroorzaakt door grove schuld van een van onze medewerkers dient u zich te melden aan de kassa voordat u ons parkeerterrein verlaat. Een aansprakelijkheid rapportage kan zodoende worden opgemaakt.

Natuurlijk vergeet u uw hond niet want die is, mits aangelijnd en na aankoop van een verplichte kakzak, van harte welkom.
(entree hond + kakzak € 2,50)

Seizoenpashouders hebben geen garantie op een parkeerplaats bij grote drukte.

Wegbrengen en ophalen
Hiervoor heeft Drievliet een zogenaamde Kiss en Ride lus, buiten het park maar op loopafstand van de hoofdingang.
U zet hier uw passagiers af, waarna zij lopend hun weg vervolgen naar de ingang van het park en u makkelijk weer de weg terug kunt nemen. Hier kunt u ook afspreken om uw passagiers weer op te halen.

Wij maken u erop attent dat indien u besluit om door te rijden naar de hoofdingang om daar uw passagiers uit te laten stappen, u een parkeermunt dient te kopen van € 7,50 om de parkeerplaats te verlaten.

 Let op: de slagboom is tot 11.00 uur geopend, tot die tijd kunt u vrij uitrijden! Na 11.00 uur dient u een parkeermunt te kopen. 

 

(prijswijzigingen voorbehouden - 2019)