Verjaardag

Niets is leuker voor uw zoon of dochter dan zijn/haar verjaardag te vieren omringd door hun beste vriendjes en vriendinnetjes en waar kan het beter dan in Familiepark Drievliet.

IN VERBAND MET DE HUIDIGE MAATREGELEN ZIJN VERJAARDAGSPARTIJTJES TOT NADER ORDER ALLEEN MOGELIJK NA RESERVERING.

U dient het verjaardagspartijtje vooraf te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na akkoord ontvangt u een bevestiging, deze neemt u mee tezamen met het ingevulde verjaardagsfomulier (zie hieronder). 1 Persoon uit het gezelschap meldt zich bij de kassa met de bevestiging en het verjaardagsformulier en rekent vervolgens af aan de kassa. 


Verjaardagsarrangement

Entree & Smikkelpakket met bakje frites met mayonaise, pakje drinken en een ijsje. Voor dit all-in arrangement betaalt u het gereduceerde tarief van slechts € 18,75 p.p.

 

Wat moet u doen?

Het verjaardagspartijtje viert u in ons park op de *geboortedatum van uw zoon/dochter. Aangezien deze datum misschien niet altijd even goed uitkomt, stellen wij u graag in de gelegenheid om vanaf 3 weken vóór tot 3 weken nà de geboortedatum gebruik te kunnen maken van dit arrangement.

*U dient een bewijs mee te nemen om aan te tonen dat de jarige in de gestelde periode, daadwerkelijk jarig is.


Datumvoorbeeld

Uw kind is jarig op 25 mei, u kunt vervolgens terecht van 4 mei t/m 15 juni, ongeacht de dag. De maximum leeftijd van de jarige is 12 jaar. Het partijtje moet uit minimaal 6 en maximaal 15 volbetalende personen bestaan (kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang).

 

Verjaardagsformulier

Om voor dit arrangement in aanmerking te komen dient u het speciale verjaardagsformulier te downloaden en ingevuld in te leveren aan de kassa. Mocht u niet over internet beschikken dan kunt u het formulier telefonisch aanvragen. Zonder het speciale formulier kunt u geen aanspraak maken op het verjaardagsarrangement.

Wij maken u er op attent dat gedurende de reguliere openingsdagen (zie kalender) van Familiepark Drievliet, er op het verjaardagsarrangement geen uitzonderingen worden gemaakt dan wel niet zullen worden geaccepteerd. Correspondentie hierover nemen wij dan ook niet in behandeling.

 

(prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 25 oktober 2020)

Specificaties

  • Wanneer: de leukste verjaardag van iedereen!