Aan de kassa

Entreebewijs

. Koopt u aan de kassa of online. Indien u deze online heeft aangeschaft draait u het uit en laat dit vervolgens scannen aan de poort om naar binnen te kunnen. Uiteraard kan het ook vanaf de mobiel worden gescand.
. Kinderen tot 1 meter lengte zijn gratis, wel adviseren wij u echter bij twijfel over de lengte om geen entreebewijs online te kopen maar aan de kassa! Wij maken u erop attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan.
  Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.
. Entreebewijs 55+ alleen te koop aan de kassa. 

Seizoenpas 2021

Verlengen pas
Als seizoenpas houder kunt u uw bestaande pas verlengen. Vorig jaar heeft u tijdens het aanmaken van uw pas een wachtwoord ontvangen in uw mailbox. Dit wachtwoord gebruikt u tezamen met uw emailadres om in te loggen. Vervolgens volgt u de aanwijzingen om uw pas te verlengen en waar nodig kunt u ook uw gegevens aanpassen. Wij maken u erop attent dat uw oude pas vervangen zal worden door een nieuwe, bij uw eerste bezoek aan ons park zullen wij dan ook de oude innemen en omruilen voor een nieuwe.

Nieuwe pas
U vult het aanvraagformulier in op de site en upload deze met een recente digitale foto. In het scherm 'voeg toe' voert u telkens de namen in van de personen voor wie u ook een pas aan wilt vragen en ook op hetzelfde adres woonachtig zijn. Maak vervolgens het gewenste bedrag over en ontvang uw orderbevestiging met hierop vermeld uw bestelgegevens en bestelnummer.

Parkeren seizoenpashouders
Het gratis parkeren van een auto/motor voor seizoenpashouders is helaas komen te vervallen. De regeling voor seizoen 2021 is als volgt: de bestuurder van een auto/motor ontvangt aan de entreekassa, op vertoon van zijn/haar pas i.c.m. het rijbewijs en op de dag van bezoek, 50%  korting op de uitrijmunt.

Seizoenpashouders hebben echter geen voorrang en/of garantie op een parkeerplaats. Indien geen parkeerplaats meer beschikbaar is, ontstaat er geen recht op compensatie of enig andere vergoeding.

 

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen uit 2020 kunt u nog tot eind oktober 2021 inswisselen!

 

* 2021 *

 • Kinderen en volwassenen € 25,50 p.p. 
 • Koop uw ticket online, krijg € 2,00 korting en u betaalt € 23,50 p.p.
 • Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang, wel adviseren wij u echter bij twijfel over de lengte om geen entreebewijs online te kopen maar aan de kassa!
 • Wij maken u erop attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan. Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.
 • Seizoenpas € 59,50 p.p. 
 • Parkeren voor auto of motor € 8,00.
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen het gereduceerde tarief van € 19,00* p.p. (alleen te koop aan de kassa).
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen voor een seizoenpas het gereduceerde tarief van € 47,50* p.p. (alleen verlengen van de pas kan online).
 • Groepen vanaf 20 personen betalen het gereduceerde tarief van € 20,00* p.p.
 • Op doordeweekse dagen in april en september zijn schoolreizen op afspraak mogelijk.


 • Voor alle kortingsacties, kortingsbonnen, speciale acties, kortingsvouchers, 2=1 acties, gereduceerde tarieven etc. geldt niet in combinatie met online tickets! U kunt dus uw reeds gekochte tickets niet inleveren aan de kassa met een kortingsbon o.i.d. of omwisselen naar het verjaardagsarrangement.

 • Wij maken u erop attent dat de Ooievaarspas niet geldig is in 2021! Deze zal dan ook niet worden geaccepteerd aan de kassa!  * gereduceerd tarief!

 (prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 31 oktober 2021)