Wat kost een entreekaartje

- Een toegangskaartje voor Familiepark Drievliet kost € 29,50 p.p.

* 2024 *

 • Kinderen en volwassenen € 29,50 p.p. 
 • Koop uw ticket online, krijg € 2,50 korting en betaal € 27,00 p.p.
 • Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang. Wel adviseren wij u echter bij twijfel over de lengte om geen entreebewijs online te kopen maar aan de kassa!
 • Wij maken u erop attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan. Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.
 • Seizoenpas € 69,50 p.p.
 • Parkeren voor auto of motor € 9,00.
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen het gereduceerde entreetarief van € 23,00* p.p. (alleen te koop aan de kassa).
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen voor een seizoenpas het gereduceerde tarief van € 59,50* p.p. (alleen verlengen van de pas kan online).
 • Groepen vanaf 20 personen betalen het gereduceerde tarief van € 22,50* p.p.
 • Op doordeweekse dagen in april en september zijn schoolreizen op afspraak mogelijk.


 • Reeds online gekochte tickets kunnen niet ingeleverd worden aan de kassa om bijv. gebruik te maken van het verjaardagsarrangement of om een seizoenpas aan te schaffen!


- Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang. Wij raden u aan om bij twijfel over de lengte een kaartje te kopen aan de kassa en niet online! Wij maken u er tevens op attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan. Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.

 

Entreebewijs

. Koopt u aan de kassa of online. Indien u deze online heeft aangeschaft draait u het uit en laat dit vervolgens scannen aan de poort om naar binnen te kunnen. Uiteraard kan het ook vanaf de mobiel worden gescand.
. Kinderen tot 1 meter lengte zijn gratis, wel adviseren wij u echter bij twijfel over de lengte om geen entreebewijs online te kopen maar aan de kassa! Wij maken u erop attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan.
  Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.
. Entreebewijs 55+ alleen te koop aan de kassa. 

Seizoenpas 2024

Verlengen pas
Als seizoenpas houder kunt u uw bestaande pas verlengen. Vorig jaar heeft u tijdens het aanmaken van uw pas een wachtwoord ontvangen in uw mailbox. Dit wachtwoord gebruikt u tezamen met uw emailadres om in te loggen. Vervolgens volgt u de aanwijzingen om uw pas te verlengen en waar nodig kunt u ook uw gegevens aanpassen. Wij maken u erop attent dat uw oude pas vervangen zal worden door een nieuwe, bij uw eerste bezoek aan ons park zullen wij dan ook de oude innemen en omruilen voor een nieuwe.

Nieuwe pas
U vult het aanvraagformulier in op de site en upload deze met een recente digitale foto. In het scherm 'voeg toe' voert u telkens de namen in van de personen voor wie u ook een pas aan wilt vragen en ook op hetzelfde adres woonachtig zijn. Maak vervolgens het gewenste bedrag over en ontvang uw orderbevestiging met hierop vermeld uw bestelgegevens en bestelnummer.

Parkeren seizoenpashouders
Het gratis parkeren van een auto/motor voor seizoenpashouders is nier meer van toepassing. De regeling is als volgt: de bestuurder van een auto/motor ontvangt aan de entreekassa, op vertoon van zijn/haar pas i.c.m. het rijbewijs en op de dag van bezoek, 50%  korting op de uitrijmunt.

Seizoenpashouders hebben echter geen voorrang en/of  garantie op een parkeerplaats. Indien geen parkeerplaats meer beschikbaar is, ontstaat er geen recht op compensatie of enig andere vergoeding.

(prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 3 november 2024)