Minder valide bezoeker

Rolstoel afhankelijk

Onder rolstoel afhankelijk verstaan wij dat u over een dusdanige zelfredzaamheid beschikt, dat u niet in staat bent zonder begeleiding het park te bezoeken of gebruik kunt maken van de attracties.

Rolstoelgebruikers mogen begeleid door max. 1 persoon een attractie in middels de uitgang.
De begeleider of begeleiders dienen zelf de rolstoelgebruiker te tillen, zij zijn daar in geoefend.
Medewerkers zullen behulpzaam zijn door bijvoorbeeld een gondel stil te houden.
Rolstoelgebruikers met meerdere begeleiders dienen, middels de begeleiders, op een normale manier in de rij te staan. Als de begeleiders aan de beurt zijn, voegt de rolstoelgebruiker zich bij het gezelschap en kan men in de attractie.

Entree: rolstoelgebruiker gratis, begeleider € 25,50.


Niet rolstoel afhankelijk

Wij verzoeken u om een recente, geldige verklaring van een onafhankelijk arts, instelling, dagopvang e.d. te overleggen waarin staat vermeld dat u niet in staat bent zonder hulp ons park en attracties te bezoeken.
Wij vragen u om deze verklaring omdat onze medewerkers de beoordeling niet kunnen maken of een bezoeker een minder bekende of niet zichtbare handicap heeft.

Entree: niet rolstoel afhankelijk € 19,00 begeleider € 25,50.

 

Huur Rolstoel:

Voor het huren van een rolstoel verzoeken wij u dit telefonisch aan ons door te geven. De borg voo reen rolstoel is € 50,00.

 

Autipas - In verband met de huidige maatregelen, is het tot nader order helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de Autipas.

 

Scootmobielgebruiker

Wij verzoeken de scootmobielgebruiker zich in het park aan de maximum snelheid te houden van 6 km p.u.

Entree: € 19,00


In alle gevallen geldt dat wij geen discussie aan gaan betreffende een handicap, bij twijfel zal de eindbeslissing te allen tijde door Familiepark Drievliet worden genomen!

 

rolstoel 001 900x600

(prijswijzigingen voorbehouden - priijzen geldig t/m 31 oktober 2021)