seizoenpas

Wat moet u doen?

Verlengen pas
Als seizoenpas houder kunt u uw bestaande pas verlengen. Vorig jaar heeft u tijdens het aanmaken van uw pas een wachtwoord ontvangen in uw mailbox. Dit wachtwoord gebruikt u tezamen met uw emailadres om in te loggen. Vervolgens volgt u de aanwijzingen om uw pas te verlengen en waar nodig kunt u ook uw gegevens aanpassen. Wij maken u erop attent dat uw oude pas vervangen zal worden door een nieuwe, bij uw eerste bezoek aan ons park zullen wij dan ook de oude innemen en vervangen voor een nieuwe.

Bent u uw wachtwoord vergeten, klik op de knop 'vergeten' en u ontvangt een nieuw wachtwoord in uw mailbox.

Parkeren seizoenpashouders
Het gratis parkeren van een auto/motor voor seizoenpashouders is niet meer van toepassing. De regeling is als volgt: de bestuurder van een auto/motor ontvangt aan de entreekassa, op vertoon van zijn/haar pas i.c.m. het rijbewijs en op de dag van bezoek, 50%  korting op de uitrijmunt.

Seizoenpashouders hebben echter geen voorrang en/of  garantie op een parkeerplaats. Indien geen parkeerplaats meer beschikbaar is, ontstaat er geen recht op compensatie of enig andere vergoeding.

Klik hier om uw bestaande pas te verlengen*
Nieuwe pas

U vult het aanvraagformulier in op de site en upload deze met een recente digitale foto. In het scherm ‘voeg toe’ voert u telkens de namen in van de personen voor wie u ook een pas aan wilt vragen en ook op hetzelfde adres woonachtig zijn. Maak vervolgens het gewenste bedrag over en ontvang uw orderbevestiging met hierop vermeld uw bestelgegevens en bestelnummer (let op: u ontvangt ook uw inloggegevens na aankoop van uw pas (passen). Hiermee kunt u inloggen in onze abonnementen service, bewaar deze code goed!).

Klik op deze link en vervolgens op de oranje button om een nieuwe seizoenpas te kopen: https://www.drievliet.nl/ticket-mogelijkheden/item/33-ticket-online

. Uw pas kunt u aan de kassa afhalen tegen inlevering van uw orderbevestiging en op vertoon van uw identiteitsdocument.
. Natuurlijk kunt u uw seizoenpas ook gewoon bij de kassa aanvragen.
. Het is mogelijk dat u uw pas aan de kassa wilt afhalen maar dat deze nog niet klaar is. Op vertoon van uw orderbevestiging ontvangt u een dagpas.
. Ook is het mogelijk dat u een seizoenpasformulier heeft ingevuld en ingeleverd aan de kassa, uw foto maken wij ter plaatse. Echter is het niet mogelijk dat de pas dezelfde dag nog klaar is.
. Wij doen in alle gevallen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor u af te handelen en streven ernaar dat uw pas binnen 7 dagen klaar is.

Seizoenpas 55+
. Online te verlengen en kost € 50,00,  toegang op vertoon van ID en pas aan de poort.
. Nieuwe pas alleen aan de kassa te verkrijgen!

- online bestelde passen kunnen alleen online afgerekend worden, het is dus niet mogelijk om een pas online te bestellen en aan de kassa af te rekenen.
- kinderen onder 1 m lengte hebben gratis toegang, zij krijgen dus geen pas!
- de pas is persoonlijk en niet overdraagbaar.
- op vertoon en na het scannen van de pas heeft u vrij toegang tot het park.
- aanwijzingen van het personeel dient men op te volgen.
- bij misbruik of misdraging behoudt de directie zich het recht tot inname van deze pas zonder vergoeding.
- de directie stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van deze pas. Kopieën zijn als bewijs niet geldig.
- met het betreden van het park verklaart u zich akkoord met ons parkreglement.
- uw pas kan jaarlijks worden verlengd.
- voor openingsdagen, zie kalender.

Nog meer voordeel

Profiteer met uw seizoenpas van 40% korting op de toegangsprijs van Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park

Plopsaland Depanne 15jaarPlopsa Indoor HasseltPlopsa Indoor Coevorden 5jaarPlopsa Coo

Op vertoon van uw seizoenpas ontvangt u 40% korting (op tickets >=1 meter) op de entreeprijs. Raadpleeg de site van het te bezoeken Plopsapark voor de mogelijke corona maatregelen die zij hanteren.

 (prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 31 oktober 2021)