Verjaardag

Niets is leuker voor uw zoon of dochter dan zijn/haar verjaardag te vieren omringd door hun beste vriendjes en vriendinnetjes en waar kan het beter dan in Familiepark Drievliet.


Verjaardagsarrangement

Entree & Smikkelpakket met bakje frites met mayonaise, pakje drinken en een ijsje. Voor dit all-in arrangement betaalt u het gereduceerde tarief van slechts € 24,50 p.p.

Wat moet u doen?

Het verjaardagspartijtje viert u in ons park op de *geboortedatum van uw zoon/dochter. Aangezien deze datum misschien niet altijd even goed uitkomt, stellen wij u graag in de gelegenheid om vanaf 3 weken vóór tot 3 weken nà de geboortedatum gebruik te kunnen maken van dit arrangement. Hierop maken wij geen uitzondering!

*U dient een bewijs mee te nemen om aan te tonen dat de jarige in de gestelde periode, daadwerkelijk jarig is.


Datumvoorbeeld

Uw kind is jarig op 25 mei, u kunt vervolgens terecht van 4 mei t/m 15 juni, ongeacht de dag. De maximum leeftijd van de jarige is 12 jaar. Het partijtje moet uit minimaal 6 en maximaal 15 volbetalende personen bestaan (kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang).

 

WIJ VERZOEKEN U ZICH AAN DE GESTELDE TERMIJN VAN 3 WEKEN VOOR EN 3 WEKEN NA DE VERJAARDAGSDATUM TE HOUDEN. HIER MAKEN WIJ GEEN UITZONDERING OP (correspondentie, aanvragen etc. hierover nemen wij dan ook niet in behandeling)!

 

Verjaardagsformulier

Om voor dit arrangement in aanmerking te komen dient u het speciale verjaardagsformulier te downloaden en ingevuld in te leveren aan de kassa. Mocht u niet over internet beschikken dan kunt u het formulier telefonisch aanvragen. Zonder het speciale formulier kunt u geen aanspraak maken op het verjaardagsarrangement.

Wij maken u er op attent dat gedurende de reguliere openingsdagen (zie kalender) van Familiepark Drievliet, er op het verjaardagsarrangement geen uitzonderingen worden gemaakt dan wel niet zullen worden geaccepteerd. Correspondentie hierover nemen wij dan ook niet in behandeling.

Verjaardagspartijtjes regeling voor de maanden dat wij gesloten zijn of alleen de weekeinden zijn geopend. In alle gevallen geldt dat men een bewijs mee moet nemen met daarop vermeld de geboortedatum!

Jarig in januari t/m april
- dan ben je welkom in de weekeinden van april om je verjaardag te komen vieren.

Jarig in september
- dan ben je welkom in de weekeinden van september om je verjaardag te komen vieren.

Jarig in oktober t/m december
- dan ben je welkom in de weekeinden van oktober en de herfstvakantie om je verjaardag te komen vieren.

 

(prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 3 november 2024)